Tariff 2019: Vi trenger oppdatert info om deg!

BF har medlemmer på flere tariffområder, hvor forhandlingene starter nå. De største områdene er KS (kommunene), Staten og Oslo kommune. Hvis det ikke blir enighet innen forhandlingsfristen 1. mai, går det enkelte oppgjøret til megling, med ny frist – trolig drøye tre uker uti mai. Dersom partene heller ikke blir enige gjennom megling, blir det streik.

Hvem som blir tatt ut i streik avgjøres sentralt, basert på informasjon BF har om deg i medlemsportalen. Det er derfor viktig at denne informasjonen er riktig, så BF ikke risikerer å melde uttak av deg på feil arbeidsplass eller med feil lønn. Og det er viktig at BF kan få tak i deg på mobil om du er i streik, for da kan man for eksempel være avskåret fra å bruke både jobb-epost og jobb-telefon.

Altså: Gå inn i medlemsportalen nå, sjekk om info om deg er riktig og rett opp der det trengs. Du gjør dette enkelt her:

– Når du oppdaterer informasjonen din ved å bruke medlemsportalen blir endringene behandlet av BFs sekretariat så raskt som mulig, normalt i løpet av 1 – 3 virkedager, forteller kontorleder Petter Bruce i BFs sekretariat.