Nytt tilbud til medlemmer: Ressursbank

Foto: Kristin Strøm

BF presenterer et nytt tilbud for medlemmene: Ressursbank.

Nå lanserer vi ressursbanken for BFs medlemmer, et nytt tilbud der vi skal samle ressurser som vil være til nytte og inspirasjon for deg som jobber som bibliotekar. I første omgang har vi lagt ut forslag til to kurs i kildekritikk som skolebibliotekarer kan holde for elever. På sikt vil vi fylle på med mer innhold.

Kursene er utviklet av Siv Christine Bjørang Jørstad, som er med i vår skolebibliotekargruppe. Hun har tolv års erfaring som skolebibliotekar ved tre skoler, i tillegg har hun tatt tre videreutdanninger og er i gang med den fjerde. For tiden er hun skolebibliotekar ved Valle Hovin Vgs.

Under får du en smakebit, i form av videopresentasjoner av de to kursene. Tilhørende powerpoint-presentasjoner og oppgaver ligger bak passordbeskyttelse på denne siden. Passord er tilsendt alle medlemmer i nyhetsbrev.

Kurs i bruk av kilder

Kurs i vurdering av kilder

PS. Er du skolebibliotekar og medlem? Da kan du også delta på kurset Presentasjonsteknikk for skolebibliotekarer, som arrangeres digitalt 27. januar. Frist for påmelding er forlenget til 24. januar kl. 16.