Meld deg på høstens arrangementer!

I høst arrangerer vi to spennende konferanser, som retter seg mot henholdsvis ledere og tillitsvalgte i egne rekker, og som gjenspeiler to av Bibliotekaforbundets satsningsområder.

Arrangementene er gratis for medlemmer og vi dekker både reise og opphold. Meld deg på nå!

23.-24. september: Lederkonferanse på Gardermoen

Bibliotekarforbundet arrangerer lederkonferanse ved Park inn by Radisson på Gardermoen 23.-24. september.

Konferansen retter seg mot deg som er biblioteksjef eller leder med personalansvar, og gir deg mulighet til å møte og diskutere ledelse med andre ledere. Under konferansen presenterer Bibliotekarforbundet  sin nye mentorordning for ledere, og tre erfarne ledere fra Bibliotekarforbundets rekker forteller som sine ledererfaringer. Det blir også en rekke eksterne foredragsholdere, deriblant retorikkekspert Vibeke Holtskog.

 

14.-15. november: Tillitsvalgtkonferanse på Hamar

Er du tillitsvalgt i Bibliotekarforbundet? 14.-15. november kan du delta på vår tillitsvalgtkonferanse ved Hotel Victoria på Hamar. Årets tema er fremtidens profesjonsidentitet. Hva vil det egentlig si når arbeidsgiver søker «deg med relevant høyere utdanning»?

Det fullstendige programmet offentliggjøres i september/oktober, og vil bestå av både foredrag, debatter og workshops. Søknadsfristen er 28. oktober.

Meld deg på tillitsvalgtkonferansen innen 28. oktober

Gratis verneombudkonferanse i regi av Unio

30.-31. oktober arrangerer vår hovedorganisasjon Unio en to dagers konferanse, med vekt på vernetjenesten og verneombudsrollen. Konferansen finner sted i Drammen.

Les mer om verneombudkonferansen

Medlemmer i Bibliotekarforbundet med verneombudverv kan melde seg på konferansen. Søknadsfristen er 28. august og det er fortsatt noen ledige plasser – ta kontakt med hege.johnsen@bibforb.no for å melde deg på!

PS! Er du medlem og ønsker å delta på noen andre faglige arrangementer i høst?  Søk stipend!