Vårens kursprogram

Vil du lære mer om lønn og tariff – og møte andre tillitsvalgte og medlemmer? Meld deg på vårens kurs!

Kursene våre er gratis for medlemmer og vi dekker utgifter til reise og opphold. Kursene vil finne sted i Nydalen i Oslo, enkelte kurs arrangeres digitalt. Følg med for oppdateringer av kurskalenderen på våre nettsider.  

17. januar: Skolebibliotekarsamling – digitalt kurs

For tredje gang arrangerer Bibliotekarforbundet digital samling for skolebibliotekarer. I år er tema bruk av kunstig intelligens og kildekritikk, og er du skolebibliotekar vil du få faglig oppdatering og møte andre skolebibliotekarer for nyttig erfaringsutveksling. Mer om samlingen og informasjon om påmelding finner du her.

To dagers temakurs siste uke i januar

Tema for kurset er ennå ikke helt klart, men vi lover at den som venter, venter på noe godt! Når vi lager temakurs, baserer vi innholdet på tema som etterspørres av våre medlemmer. Tidligere tema har bl. a. vært påvirkning, presentasjonsteknikk og konflikthåndtering. Hold av plass i kalenderen, det blir garantert et nyttig og spennende kurs for BF-medlemmer.

7. februar: Digitalt «lunsjkurs» for biblioteksjefer

Ta med deg matpakken og finn frem skjermen til en digital lunsj. Vi skal snakke om konflikthåndtering på arbeidsplassen, og vi vil komme innom flere tema som opptar biblioteksjefer. Hold av datoen, informasjon om påmelding kommer.

4. – 5. mars: Grunnkurs for tillitsvalgte

Er du fersk i rollen som tillitsvalgt? Grunnkurset gir deg en grunnleggende oversikt over tillitsvalgtes oppgaver, rettigheter og plikter, og ser nærmere på lov- og avtaleverket i din sektor. Kurset vil gjøre deg tryggere på rollen som tillitsvalgt, og gi deg tilgang på et nettverk av engasjerte BF-tillitsvalgte.

18. og 19. mars – Kurs i lokale forhandlinger

Vil du bli en bedre forhandler? Forhandlingskurset gir deg en innføring i forhandlings- og lønnssystemet i offentlig sektor. Her får du både praktiske øvelser, mulighet til å stille spørsmål til våre rådgivere og bli bedre kjent med andre tillitsvalgte i forbundet!

6.-7. mai: Distriktslagssamling

Er du tillitsvalgt i et av BFs distriktslag? I mai samler vi tillitsvalgte fra hele landet til erfaringsutveksling og diskusjon. Møt andre distriktslag og få mer innsikt i hvilke saker forbundet jobber med!