Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Digital samling for skolebibliotekarer

17. januar kl 10:00 - 14:00

bokhyller i åpent rom ved siden av avlang bord med pcer og skjermer. Vinduer langs ene veggen, utenfor sees et vinterlandskap. foto.canva

Program for skolebibliotekarsamlingen

 

Kl 10.00

Velkommen

Kl 10.10 – 11.30 

KI og kildekritikk – hva kan KI brukes til, og hvordan snakker vi om det? v/ Glenn Karlsen Bjerkenes, hovedbibliotekar på universitetet i Oslo.

Glenn forteller om hvordan bibliotekene i universitet- og høgskolesektoren underviser om KI, og om nytteverdi og fallgruver.

Kl 11.30 – 12.00   

Lunsjpause

Kl 12.00 – 14.00 

Linn Holm Alexandersen og Line Berg fra skolebiblioteket ved Kristiansand katedralskole Gimle forteller om hvordan de jobber med biblioteket som et alternativt rom i skolen der elevene får jobbe kildekritisk, kreativt og sosialt gjennom skoleåret.

Ut fra prosjekt om kildekritikk, sjakk og kunst forteller de om hvordan de utvikler og gjennomfører relevante formidlingsprosjekt i en kompleks skolehverdag.

 

På samlingen vil det også bli tid til å diskutere dagens tema i grupper og i plenum, dele erfaringer og kunnskap med hverandre, og ikke minst knytte nettverk.

Dette kurset er også åpent for deg som ikke er medlem hos oss ennå, bli med på samling og få en prøvesmak på noe av det vi tilbyr medlemmene våre!

NB!  Samlingen er kun digital. Meld deg på innen 15. januar for å få plass på samlingen. Lenke til digital deltakelse vil sendes ut på e-post i forkant av arrangementet.

Detaljer

Dato:
17. januar
Tid
10:00 - 14:00

Sted

Digitalt

Detaljer

Dato:
17. januar
Tid
10:00 - 14:00

Sted

Digitalt