Sommerhilsen fra kontorleder

Sekretariatet holder i år åpent gjennom hele sommeren, men bemanninga vil være redusert fra nå og fram til midten av august.

Sommerferien står for døra, og det betyr roligere tider også for oss som jobber i BFs sekretariat. All erfaring tilsier at mengden av direkte henvendelser til sekretariatet reduseres kraftig fra slutten av juni til begynnelsen av august. Vi i sekretariatet skal jo også ha ferie, så fra 24. juni til  18. august vil bemanninga på kontoret være redusert i større eller mindre grad. I hele denne perioden må man derfor regne med at oppfølging av henvendelser som ikke er akutte vil ta lengre tid enn normalt.

For én gruppe av BF-medlemmene blir denne sommeren sikkert ganske spesiell – de som nettopp har avslutta bibliotekarutdanninga og nå er fullt opptatt med å finne seg en jobb. Sjøl om det er begrensa hva BF kan bidra med i søknadsprosessen, kan forbundet være til mer nytte når man har fått tilbud om ansettelse. Har du spørsmål om lønn, arbeidstid, arbeidsavtale eller annet i forbindelse med ansettelse, kan du gjerne ta kontakt. Og husk å oppdatere medlemsinformasjonen din (se https://www.bibforb.no/medlemskap/oppdater-medlemsinformasjon/) når jobben er i boks. Lykke til med jobbjakta!

Vi ønsker alle medlemmer en strålende sommerferie!