Ny kommune eller region? Oppdater medlemsinformasjonen din!

Fra nyttår jobber omtrent 400 av Bibliotekarforbundets medlemmer i en kommune eller fylkeskommune som er slått sammen med en annen. Husk å oppdatere din medlemsinformasjon!

Fra 1. januar 2020 jobber omtrent 400 av Bibliotekarforbundets medlemmer i en kommune eller fylkeskommune som er slått sammen med en annen. I vårt medlemssystem har vi endret navn på arbeidsgiver der det er aktuelt, men de fleste har også fått endringer i navn på arbeidssted/avdeling, stillingsbetegnelse og stillingskode, lønn, epostadresse eller annen jobbrelatert informasjon.

For oss i BF-sekretariatet er det umulig å finne ut av alle disse detalj-endringene. Derfor er det svært viktig at du kontrollerer dine medlemsopplysninger. Det gjør du ved å logge deg på vår medlemsportal. Legg inn endret informasjon der det trengs, og trykk «Send inn» når du er klar. Hvis du ikke husker ditt brukernavn og passord, kan du bestille nytt.

 

Husk at korrekt informasjon er avgjørende for at BF skal kunne gjøre en god jobb for deg i forbindelse med lønnsforhandlinger og når du trenger råd og bistand. Derfor bør du kontrollere din medlemsinformasjon nå.