Nordea Direct og Nordea slår seg sammen

Ved årsskiftet 22/23 slår Nordea Direct og Nordea seg sammen og fortsetter som Nordea. Allerede i dag kan du som ennå ikke har tatt i bruk medlemsfordelen din gå inn på nordea.no og se hva du kan spare ved å flytte lånet, og ikke minst få full oversikt over alle bankfordelene dine. 

– Sammenslåingen vil gi kundene tilgang på et større utvalg av produkter og tjenester på ett og samme sted, samtidig som alle Unio-medlemmer. fortsetter å få medlemspris på boliglånet. Dette kaller vi «Vinn, vinn» for alle parter, sier partneransvarlig i Nordea, Nina Farsund.

Nordea er klare til å ta imot enda flere fornøyde medlemmer!
– Vi ser frem til å tilby et større og bedre tilbud når det beste fra disse to bankene slås sammen, sier Tor Egil Nedrebø, leder for Retail og partnerskap i Nordea. Dette er et stort skritt for oss og vi gleder oss til  å fortsette samarbeidet med forbundene der vi bla legger til rette for at alle Unio-medlemmer har det beste banktilbudet tilgjengelig til enhver tid, legger Nedrebø til.

Ikke tatt i bruk bankfordelene dine enda?
Unio-medlemmer kan allerede nå bli kunde hos Nordea. På nordea.no finner du alle dine bankfordeler, og du kan være trygg på at du som Unio-medlem får et av Norges beste banktilbud som omfatter bla lav boliglånsrente, tilgang til alle Nordeas spare- og investeringsprodukter og gode digitale betalingsløsninger som Apple-pay og Google-pay.

Les mer om medlemsfordelene på nordea.no

Er du allerede kunde i Nordea Direct?
Frem mot sammenslåingen bruker du Nordea Direct som du pleier og du vil få god informasjon fra banken underveis. Er du kunde i både Nordea Direct og Nordea vil du etter hvert få alt samlet i Nordea.