BFs reiseforsikring – trygghet på små og store reiser

Har du reiseforsikring som dekker dine behov? Mange reisende nordmenn dropper den tradisjonelle reiseforsikringen, og satser på at forsikring gjennom kredittkortet holder. Men det er ikke nødvendigvis en god løsning, sier Forbrukerrådet. Les mer om BFs reiseforsikring.

Tekst: Roar Hagen, BF Forsikring

Det finnes mange reiseforsikringer på markedet. Før du kjøper reiseforsikring anbefaler vi deg å tenke gjennom behovet ditt. Reiser du ofte og på omfattende reiser, eller sjelden og på typisk charter turer med strandferie?

Satser du på forsikring via kredittkort kan du få noen overraskelser, hvis du ikke har satt deg godt inn i hva forsikringen dekker og når den er i kraft. Kredittkortet dekker som oftest kun reiser som er betalt med kortet og har ofte begrenset dekning. Reiseutgiftene til for eksempel bensin, ferge og overnatting etc. må være betalt med kredittkortet før en skade inntreffer. Derfor kan tidspunktet for når forsikringen er i kraft ofte være uklart. I tillegg er viktige dekninger som utgifter ved sykdom, skade eller dødsfall, beløpsbegrensninger på reisegods osv. ofte dårligere.

Mange reisende nordmenn dropper den tradisjonelle reiseforsikringen, og satser på at forsikring gjennom kredittkortet holder. Men det er ikke nødvendigvis en god løsning, sier Forbrukerrådet.

Bibliotekarforbundets forsikringskontor tilbyr deg en av markedets beste reiseforsikringer. Den dekker småturer til butikken, arbeidssted og hytta. I tillegg dekkes omfattende utenlandsreiser eller tjenestereiser. Forsikringen er en helårs reiseforsikring som dekker reiser på inntil 90 dager per reise. Leverandør av forsikringen er Tryg Forsikring.

Høye forsikringssummer – noen eksempler:

  • Reisegods – ingen øvre sumbegrensning. (Enkeltgjenstander erstattes med inntil kr 40 000)
  • Avbestilling – ubegrenset
  • Reisesyke og eventuell hjemtransport ved sykdom – uten beløpsbegrensning
  • Evakuering – ingen sumbegrensning
  • Leiebil – egenandel erstattes på feriereiser

Prisgunstig er den også:

  • Prisen for hele familien per år er kun kr 1 376
  • Prisen for en person per år er kun kr 1 154

Gjør som mange andre bibliotekarer – Bestill eller les mer om reiseforsikringen på www.bfforsikring.no, eller ring BF Forsikring på telefon 23 11 33 17.