BF på Bibliotekmøtet

BF kommer til Bibliotekmøtet 2022. Sees vi?

Det nærmer seg Bibliotekmøtet 2022, som i år finner sted på Clarion Hotel the Hub/Deichman Bjørvika i Oslo. Bibliotekarforbundet er selvfølgelig til stede! Her er våre aktiviteter:

Egen stand

Vi stiller med egen stand, der du blant annet kan møte en av våre rådgivere. Her har du muligheten til å spørre hvis det er noe du lurer på rundt rettigheter, arbeidsforhold eller annet. Kom også gjerne bort bare for å hilse på!

Nye stemmer

Vi står for foredraget Nye stemmer, som i år har temaet «3 veier inn i framtida». Tre bibliotekarer fra ulike deler av sektoren forteller hva de tror vil være sentrale arbeidsoppgaver framover sett fra egen arbeidsplass utfordringer. Universitetsbiblioteket i Oslo deler arbeidserfaring og ser på hvilke endringer og muligheter som ligger i arbeidsoppgaver framover. Skien kommune har offensive miljø- og klimamål, og biblioteket ønsker å være en spydspiss i dette arbeidet. I Viken utforsker de hvordan 3D-teknologi kan brukes i bibliotekutviklingen, fra videosnutter, informasjon og plassering av bøker. Foredraget arrangeres onsdag 23. mars kl. 14.30–15.

Minglepub!

Vi inviterer til minglepub! Onsdag 23. mars kl. 17–19 har vi holdt av bord på Brygg, som ligger like ved hotellet. Vi håper mange medlemmer vil komme på dette uformelle og sosiale treffet!

Vi håper å se deg der!