Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Mentorsamling

21. mars kl 10:00 - 14:30

to personer snakker sammen over et bord i et bibliotek. Foto.canva

Er du fersk i lederrollen? Eller er du en bibliotekleder med noen års erfaring, som ønsker å bidra til å heve andres kompetanse?

Bibliotekarforbundets mentorprogram er et tilbud både til deg som er fersk som leder og til mer erfarne bibliotekledere. Her legger vi til rette for samtaler mellom to ledere på ulikt trinn i yrkeskarrieren, som møtes på jevnlig basis i løpet av året.

Torsdag 21. mars inviterer vi til mentorsamling, og hvis du vil bli med kan du melde deg på nederst på siden. NB! Påmeldingsfrist er 4. mars!

 

Program for samlingen

10.00Ankomst og velkommen
10.05-11.30Inger Marie Hagen: Medbestemmelse og medvirkning – den norske arbeidslivsmodellen, ansattes innflytelse og verdien av demokrati i arbeidslivet.

Inger Marie Hagen er sosiolog og arbeidslivsforsker. Hun jobber nå på Arbeidsforskninginstituttet (AFI) på OsloMet og har tidligere jobbet på Fafo i mange år. Hennes forskningsfelt er den norske arbeidslivsmodellen, partssamarbeid og ansattes medbestemmelse og medvirkning. Hagen underviser i organisasjonsteori og arbeidslivsmodellen på UiO og Høgskolen i Østfold. For tiden er hun prosjektleder på at NFR-finansiert prosjekt om partssamarbeid og digitalisering samt ansvarlig for AFIs medbestemmelsesbarometer.

 

11.30-12.15Lunsj

 

12.15-13.00Leikny Hage Indergaard: Ledelse i bakspeilet: Å være biblioteksjef, som offentlig leder og som utviklingsagent for bibliotekfaget er en balansekunst, utfordrende og spennende – et heiarop fra vest.

Leikny trenger nok ingen presentasjon for de fleste av oss, men for ordens skyld: som pensjonist er hun i dag blant annet styremedlem av NBF Rogaland og valgkomiteen ICORN. Hun har vært styremedlem i BF, komitemedlem i IFLA – listen er lang. Hun har jobbet i ulike biblioteksektorer, kanskje mest kjent som bibliotek- og kulturhussjef i Stavanger, avdelingsdirektør i ABM-utvikling og NB – og sist biblioteksjef i Bergen.

 

13.00-13.15Linda Rasten – Om mentorordningen og kontrakter

 

13.15-13.30Pause

 

13.30-14.30Erfaringsdeling og oppsummering

 

Påmelding til dette arrangementet er avslutta. Ta kontakt med sekretariatet for å stå på venteliste.

Detaljer

Dato:
21. mars
Tid
10:00 - 14:30

Arrangør

Bibliotekarforbundet
Epost
bf@bibforb.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Nydalen, Oslo
Sandakerveien 114 A
Oslo,0484Norge
+ Google-kart

Detaljer

Dato:
21. mars
Tid
10:00 - 14:30

Arrangør

Bibliotekarforbundet
Epost
bf@bibforb.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Nydalen, Oslo
Sandakerveien 114 A
Oslo,0484Norge
+ Google-kart