Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Konflikthåndtering

13. februar 2023 kl 10:00 - 14. februar 2023 kl 15:00

På dette kurset vil du få handlingsbasert kompetanse for å kunne forebygge og løse konflikter og krevende scenario. Dette kurset er åpent for alle medlemmer.

Kurset er praktisk rettet – der du vil få innføring i en forskningsbasert metodikk for konflikthåndtering som du vil få god anledning til å teste ut nærmere gjennom disse to spennende dagene. Dette kurset er relevant for alle medlemmer, uansett om du jobber i kommunal, privat eller statlig sektor.

Innhold

  • Konfliktpsykologi
  • Psykososialt arbeidsmiljø
  • Arbeidsmiljølovens krav
  • Konfliktutvikling og nivå
  • Forhandlingspsykologi
  • Konfliktforebyggende kommunikasjon
  • Stressmestring og mental forberedelse
  • Krevende samtaler/samtalemetodikk
  • Møte med varslingssaker

Arbeidsform

Arbeidsformen vil veksle mellom teoretisk undervisning, plenumsdiskusjoner, scenariobaserte workshops og simulering ved bruk av videofeedback. Det vil være gjennomgående fokus på hvordan du som tillitsvalgt, biblioteksjef, verneombud eller ansatt kan forebygge konflikter – fra forhandlingssituasjoner, til varslingssaker og andre scenario der du kan bli involvert. Det legges stor vekt på egendeltakelse samt læring gjennom samhandling.

Seminarleder

Underviser og fagansvarlig er Ole Andre Bråten – organisasjonsrådgiver, forsker og forfatter. Bråten har sin spesialisering innen arbeids- og organisasjonspsykologi fra Psykologisk Institutt, Universitetet i Oslo. Tidligere Politioverbetjent og høgskolelektor ved Politihøgskolen. Forfatter av fagbøkene «Håndbok i konflikthåndtering” og «Håndbok i krisehåndtering” utgitt på Cappelen Damm Akademisk. Bred erfaring fra organisasjonsrådgivning og utviklingsprosesser med lokale, regionale, nasjonale og internasjonale leveranser. Erfaren foredragsholder og seminarleder.

Dette 2 dagers kurset i konflikthåndtering har fått solide tilbakemeldinger da det både er forskningsbasert og praktisk anvendbart.

Tillitsvalgte har rett til lønnet permisjon for å delta på kurs og Bibliotekarforbundet dekker alle utgifter i henhold til våre retningslinjer for deltakelse på kurs

Påmeldingsfrist er 29. januar.

Detaljer

Start:
13. februar 2023 kl 10:00
Slutt:
14. februar 2023 kl 15:00

Sted

Thon Hotel Vettre
Konglungveien 201
Vettre,1392
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Detaljer

Start:
13. februar 2023 kl 10:00
Slutt:
14. februar 2023 kl 15:00

Sted

Thon Hotel Vettre
Konglungveien 201
Vettre,1392
+ Google-kart
Vis Sted nettside