Bilde med teksten "Infomøte om nye medlemskriterier" Bildet viser en megafon. Illustrasjon med tekst og organisasjonens logo.

Bli med på informasjonsmøte!

Er du medlem eller tillitsvalgt på arbeidsplassen og lurer på hva som skjer nå som Bibliotekarforbundet har endret på kriteriene for å bli medlem?

Debatten om hvem som kan bli medlem har gått varm i forbundet gjennom mange år. Nå er saken avgjort, og opptaket av nye medlemmer er åpnet. Vi inviterer til et kort informasjonsmøte for å fortelle om hvem som kan bli medlem, hva det betyr for Bibliotekarforbundet at flere kan bli med, og du får svar på om de nye kriteriene vil påvirke medlemskapet ditt.

Alle er velkomne på informasjonsmøtet, og forbundets nye leder Ola Eiksund svarer på spørsmål sammen med BFs rådgivere fra sekretariatet. Du vil også få vite mer om dine medlemsfordeler, og du får muligheten til å bli litt bedre kjent med tilbudet du har tilgang på som medlem. Meld deg på, og ta gjerne med en kollega!

Bibliotekarforbundet ønsker alle nye medlemmer velkommen. Er du bibliotekar, hører du hjemme hos oss – uansett hvor du jobber.

Bli med på møtet den 4. januar kl 12.-12.45.

Lenke til Teams-møtet finner du her, ingen påmelding kreves.