Ledige plasser på vårens grunnkurs

Bibliotekarforbundet arrangerer grunnkurs for nye tillitsvalgte 5. – 6. april 2018. Her kan du få oversikt over tillitsvalgtes oppgaver, lov- og avtaleverk og innføring i BF som organisasjon. Påmeldingsfrist 19. mars!

Hege Bergravf Johnsen er kursansvarlig i BF. (Foto: Erling Bergan)

Grunnkurs for tillitsvalgte er et veletablert tilbud i Bibliotekarforbundet. Årets kurs kommer torsdag og fredag i uka etter påske. Målgruppe er nye tillitsvalgte og de som ønsker påfyll, fra alle tariffområder.

– Kurset skal gi en grunnleggende oversikt over tillitsvalgtes oppgaver, rettigheter og plikter, lov- og avtaleverk og medbestemmelse. Samt innføring i Bibliotekarforbundet som organisasjon, sier BFs kursansvarlige Hege Bergravf Johnsen.

Grunnkurset holdes på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika i Bærum 5. – 6. april 2018. Kurset begynner kl 10.00 på torsdagen og slutter kl 15.30 på fredagen.

Meld deg på via vårt påmeldingsskjema på nett: bibforb.no/kurs-og-moter/  Påmeldingsfrist er 19. mars 2018.

Det er viktig at du oppgir om du ønsker hotell, om du har eventuelle matallergier, og om det eventuelt er andre hensyn vi skal ta. Du bestiller selv reise, men reiseutgiftene dekkes av BF i etterkant. Hvis det er vanskelig å legge ut kan du ta kontakt med kontorleder Petter Bruce (petter.bruce@bibforb.no) for billettbestilling på BFs regning. Bibliotekarforbundet bestiller hotell.

Kontakt sekretariatet på epost bf@bibforb.no eller tlf: 48 02 09 00, dersom det er noe du lurer på i forbindelse med kurset.

Velkommen på kurs!