Kontorleders sommerhilsen

Sekretariatet holder åpent gjennom sommeren, bortsett fra i perioden 23. juli – 5. august. Her finner du mer informasjon om sommeren i BFs sekretariat.

Sommerferien står for døra, og det betyr roligere tider også for oss som jobber i BFs sekretariat. All erfaring tilsier at mengden av direkte henvendelser til sekretariatet reduseres kraftig fra slutten av juni til begynnelsen av august. Vi i sekretariatet skal jo også ha ferie, så i perioden 25. juni – 12. august vil bemanninga på kontoret være redusert i større eller mindre grad. I uke 30 og 31, dvs. 23. juli – 5. august, vil sekretariatet være helt stengt. I hele denne perioden må man regne med at oppfølging av henvendelser som ikke er akutte vil ta lengre tid enn normalt.

For én gruppe av BF-medlemmene blir denne sommeren sikkert ganske spesiell – de som nettopp har avslutta bibliotekarutdanninga og nå er fullt opptatt med å finne seg en jobb. Sjøl om det er begrensa hva BF kan bidra med i søknadsprosessen, kan forbundet være til mer nytte når man har fått tilbud om ansettelse. Har du spørsmål om lønn, arbeidstid, arbeidsavtale eller annet i forbindelse med ansettelse, kan du gjerne ta kontakt. Og husk å oppdatere medlemsinformasjonen din (se https://www.bibforb.no/medlemskap/oppdater-medlemsinformasjon/) når jobben er i boks. Lykke til med jobbjakta!

Vi ønsker alle medlemmer en strålende sommerferie!

Petter Bruce
Kontorleder i BF